​Armbåndsure fra de største mærker

border_277_100 (1)

Søger du et bredt udvalg af flotte armbåndsure? Hos Lykkes Guld & Sølv ApS tilbyder vi armbåndsure til både mænd og kvinder fra førende mærker på markedet. Vores butik har eksisteret siden 1981, hvorfor vi har mange års erfaring i branchen, og vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Kolding, Vejen, Christiansfeld eller omegn.

​Hvad end du er på udkig efter herreure eller dameure, er vi den rette guldsmed for dig. 

Hos os finder du blandt andet et bredt udvalg af:

Arne Jacobsen ure

Daniel Wellington ure

Georg Jensen ure

Koppel

Vivianna

Bering ure

Skagen ure

Swiss Military

Gucci

Bulova

​Moderne og klassiske armbåndsure i høj kvalitet

Hos os er du altid garanteret et ur af højeste kvalitet. Vi fører over 40 forskellige urmærker, og du kan derfor frit vælge imellem moderne og klassiske ure. Hos os er kunden altid i centrum og vores dygtige og faguddannede personale står altid klar med kompetent rådgivning, når du skal vælge et armbåndsur.

Udover at du hos os finder et stort og spændende udvalg af ure til mænd og ure til kvinder, tilbyder vi også alle former for reparationer og specialopgaver. Dette finder sted på vores eget værksted, og udføres af vores faguddannede personale. Endelig skal det nævnes, at vi tilbyder landsdækkende bytteservice.

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde

Kom forbi vores butik allerede i dag og bliv inspireret af vores store sortiment af armbåndsure. Vi tilbyder som sagt mere end 40 forskellige mærker, hvorfor du med garanti vil kunne finde det ur, du kan lide.

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan tilbyde, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at sende os en besked på e-mail info@lykkesguld.dk eller ved at ringe til os på telefon 75 52 26 08.​

Firma

Lykkes Guld & Sølv ApS

Jernbanegade 23, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 7552 2608

E-mail: ​info@lykkesguld.dk

​CVR: 13815534

Åbningstider

Man-fre: 10.00-17.30

Lør: 10.00-14.00

facebook_hvid    instagram_hvid