Armbåndsure fra de største mærker 

​Søger du et bredt udvalg af flotte armbåndsure? Hos Lykkes Guld & Sølv ApS tilbyder vi armbåndsure til både mænd og kvinder fra førende mærker på markedet. Vores butik har eksisteret siden 1981, hvorfor vi har mange års erfaring i branchen, og vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Kolding, Vejen, Christiansfeld eller omegn.

Hvad end du er på udkig efter herreure eller dameure, er vi den rette guldsmed for dig. Hos os finder du blandt andet et bredt udvalg af:

  • Arne Jacobsen ure
  • Daniel Wellington ure
  • Georg Jensen ure
  • Bering ure
  • Skagen ure

Moderne og klassiske armbåndsure i høj kvalitet

Hos os er du altid garanteret et ur af højeste kvalitet. Vi fører over 40 forskellige urmærker, og du kan derfor frit vælge imellem moderne og klassiske ure.

Hos os er kunden altid i centrum og vores dygtige og faguddannede personale står altid klar med kompetent rådgivning, når du skal vælge et armbåndsur.


Udover at du hos os finder et stort og spændende udvalg af ure til mænd og ure til kvinder, tilbyder vi også alle former for reparationer og specialopgaver. Dette finder sted på vores eget værksted, og udføres af vores faguddannede personale. Endelig skal det nævnes, at vi tilbyder landsdækkende bytteservice.

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde

Kom forbi vores butik allerede i dag og bliv inspireret af vores store sortiment af armbåndsure. Vi tilbyder som sagt mere end 40 forskellige mærker, hvorfor du med garanti vil kunne finde det ur, du kan lide.

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan tilbyde, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at sende os en besked på e-mail lykkesguld@teliamail.dk eller ved at ringe til os på telefon 75 52 26 08.​

Firma

LYKKES GULD OG SØLV ApS
Tlf.: 75 52 26 08
E-mail: lykkesguld@teliamail.dk

ig Følg os på Instagram

facebook FØLG OS PÅ FACEBOOK

Adresse

Jernbanegade 23
6000 Kolding

​CVR: 13815534 

Åbningstider

Man-fre 10.00-18.00 

Lør: 10.00-14.00