Forlovelsesringe og vielsesringe for
​enhver smag og ethvert budget

border_277_100 (1)

​Er du på udkig efter en forlovelsesring til kvinden i dit liv, eller er frieriet veloverstået, og er I sammen på udkig efter vielsesringe til jer begge til den store dag? Så kig forbi Lykkes Guld og Sølv ApS i Kolding.

​​

Vi er en lokal guldsmed ikke langt fra hverken Vejen eller Christiansfeld, der forhandler et stort udvalg af både forlovelsesringe og vielsesringe samt mange andre smykker. Vi tilbyder også gravering, så I kan personliggøre jeres ringe.

​​

Vi forhandler et stort udvalg af kendte mærker

Nedenfor findes en oversigt over, hvilke mærker vi fører indenfor både forlovelsesringe og vielsesringe. Vi forhandler ringe fra:

Aagaard/Living2gether

Breuning

Ole Lynggaard – Love

Georg Jensen – Bridal

Giloy

Nordahl Andersen​

Nuran

Randers Sølv

Saint Maurice

Scrouples

Toftegaard

Zeezen titan​

​VI STÅR TIL RÅDIGHED MED RÅDGIVNING OG VEJLEDNING

Det kan være svært at købe forlovelses- og vielsesringe. Det gælder om at træffe det rigtige valg, da ringene skal bæres hver dag i de næste mange år, og man skal derfor kunne se sig selv gå med dem på sigt – også når man bliver ældre og måske skifter stil.

Derfor står vi klar til at hjælpe dig/jer med at vælge de helt rigtige ringe, der både matcher præferencer og budget.

​Der er meget stor forskel på, hvor mange penge vores kunder bruger på både forlovelsesringe og vielsesringe, og derfor har vi ringe i alle prisklasser. Uanset om du er på udkig efter en billig ring, som kan opgraderes med årene, eller om du leder efter en forlovelsesring med en ægte diamant i en bestemt karat, er der noget at finde iblandt vores sortiment.

Kig forbi og se vores udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe

Du/I er altid meget velkomne til at kigge forbi for at se nærmere på vores store udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe.

Ved spørgsmål kan vi desuden kontaktes på telefon 75 52 26 08 eller e-mail info@lykkesguld.dk. Vi glæder os til at se jer.​

Firma

Lykkes Guld & Sølv ApS

Jernbanegade 23, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 7552 2608

E-mail: ​info@lykkesguld.dk

​CVR: 13815534

Åbningstider

Man-fre: 10.00-17.30

Lør: 10.00-14.00

facebook_hvid    instagram_hvid