Smykker i høj kvalitet 

​Leder du efter et bredt udvalg af fine og spændende smykker? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Lykkes Gulv & Sølv ApS tilbyder vi et stort sortiment af både moderne og klassiske guldsmykker, sølvsmykker, halskæder, ringe og øreringe. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Kolding, Vejen, Christiansfeld eller omegn.

Vores guldsmed har eksisteret siden 1981, hvorfor vi har mange års erfaring i branchen.
God service og kvalitet er vigtigt for os, og du kan være sikker på, at dine ønsker og behov altid er i centrum, når du handler hos os.

Fine smykker fra de førende danske mærker

Vi har et stort udvalg af smykker fra en lang række førende danske mærker og vi tør derfor godt garantere, at vi helt sikkert også har noget der passer til dig. Vi tilbyder blandt andet et bredt udvalg af både guld- og sølvsmykker fra den kendte danske designer Georg Jensen, herunder også smykker fra deres nyeste kollektioner Halo og Offspring

Samtidig tilbyder vi også guld- og sølvsmykker fra Ole Lynggaard, der er særligt kendte for deres rustikke stil. Her finder du også alt fra halskæder til øreringe og vi forhandler selvfølgelig deres mest kendte kollektioner Lotus, Leaves og Nature.

Kontakt os for mere information

Kom ind i vores butik hvis du leder efter flotte og spændende smykker. I vores butik finder du altid et spændende udvalg af smykker fra kendte designere. Desuden er du altid garanteret god service samt et produkt i højeste kvalitet, når du handler hos os.

Har du spørgsmål til vores smykker eller er der andet vi kan hjælpe med, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan ringe til os på telefon 75 52 26 08 eller du kan sende en besked e-mail lykkesguld@teliamail.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt​

Firma

LYKKES GULD OG SØLV ApS
Tlf.: 75 52 26 08
E-mail: lykkesguld@teliamail.dk

ig Følg os på Instagram

facebook FØLG OS PÅ FACEBOOK

Adresse

Jernbanegade 23
6000 Kolding

​CVR: 13815534 

Åbningstider

Man-fre 10.00-18.00 

Lør: 10.00-14.00